Rólunk

Sirius Animal World
A név:
A Szíriusz a Nagy Kutya csillagkép legfényesebb csillaga. A Földről látható csillagok között a legfényesebb.

Ami mögötte van:

Egy olyan helyre kalauzollak, melynek neve Sirius-ról, a Kiváltságosak Földjérőlról ered. A kiváltságos életre való hívás bennünk és kedvenceinkben is ott lakozik. Ezt a világot a kedvenceink teremtették, itt a legmerészebb álmok is valóra válnak.  Ez a Van tere, egy új világé! Felfedezheted a különleges  márka egyediségét, a merész újításokat, a természetes anyagok kényeztetését.

A kutyatartás egy életforma, hát formáld az igényeitek szerint. Lépj be a Sirius Animal World-be!
Ahol a tiszta szeretet, a természet találkozik a technika vívmányaival, ott találod az  webáruházat, ahol az álmok fizikai formát öltenek!

Mire vágysz igazán? És a kedvenced? Segítünk!

A kutyád egy igazi egyéniség? Nagymenő vagy cukiság? Adj teret neki azáltal, hogy a személyiségéhez illő módon éljen otthon, élvezze a sétákat vagy az utazást. Tedd az otthonotokat földi paradicsommá! Dobd fel a hétköznapokat!

Lustizós alkat? Keress neki egy kényelmes fekhelyet! Szeret kuckózni, vagy inkább elterülni? Nálunk megtalálod a számára legjobbat! Mosható kivitelek, hogy ne csak praktikus, de szép környezetben éljetek.

A gyomrán át vezet az út hozzá?  Egyen úgy, mint egy kiváltságos! A ketrecben nevelt csirkéből vagy az állati selejtekből készült eledelek ideje lejárt! Szabadon tartott egészséges csirkehúsból, minősített halhúsból és vaddisznóhúsból készült termékeink kiváló választás kutyád számára. Tele olyan zöldségekkel, melyek a legkomplexebb vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel látják el kedvencedet. Tudtad, hogy a kutyák és a macskák nem tudják megemészteni a gabonaféléket? Figyelj oda a gabonamentes étrendre!

Lepd meg egy hozzá és a lakásotokhoz leginkább illő tányérral. Ha habzsoló, vegyél neki egy habzsolásgátló tálat vagy egy, a tányérhoz illő alátétet. Kövessétek a trendeket!

Állandó bosszúságot okoz az utolsó falatok kibővölése a konzerv aljáról? Létezik rá megoldás, a speciális szedővel egy mozdulattal megoldható a művelet.

Piszkos ügy séta közben?! Intézd el gyorsan az extra a nagy méretű és erős zacskók segítségével. A lebomló kutyakakis zacskókkal kíméled a környezet és nem konzerválod a csomagokat az utókornak!

A kutyád játékos? Akkor itt az ideje a játékot is a csúcsra fejleszteni. Mindent meg akar rágni, a szájába vesz? Vigyázz az egészségére és válassz neki természetes anyagokból készült játékot.

Ajándékozd meg azt, aki az életét ajándékozta neked!

Aki mögötte van:
Munkatársaink

5 mindenre elszánt mosómedve kopó. Fő profiljuk a nyomkövetés, de ha őszinték vagyunk legjobban az alvás megy nekik, melynek napi 16-18 órában hódolnak. Munkaidejük kötetlen, de a kopó-szakszervezet szerint ők éjjel-nappal dolgoznak.  A Fogyasztóvédelmi Felügyelőség még nem alkalmazta őket, de igazából ők végzik a termékteszteket. Az ébren töltött idő szűkös lehetőségeit tekintve kis ideig a játékok tartósságát tesztelik, majd jön a nagy tápteszt. Minden nap van jól megérdemet séta, mivel az ürülék gyűjtő zacskók teherbíró képességéről is bizonyságot kell szereznünk. Miután ezekkel végeztünk kidőlnek, ezzel biztosítva munkakörükbe foglalt „fekhelyek tesztelése” feladat teljesítését.

A fenti szakterületeket figyelembe véve munkatársaink abszolút karrieristák, kiváló problémamegoldó képességgel, lehengerlő megjelenéssel.

Ügyvezető:

Én lennék! Rólam csak annyit, hogy teljes munkaidőben, teljes szívemmel vezetem a céget. A munkatársaim jelentik a mát, a tegnapot, a holnapot, mivel minden nap emlékeztetnek a célra: „Szeretném, hogy a lehető legtöbb kis kedvenc szeme úgy ragyogjon, mint a Sirius-i csillag az égen.