Beco Állatfigurák cicáknak

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

1590 Ft

  • funkcionális szál töltete újrahasznosított anyagokból készült
  • illatos macskamenta is került bele, mely csábítja a cicákat
  • duplán varrott az extra tartósságért
  • puha, így nagyszerűen dédelgethető
  • 3 különböző figura közül lehet választani
Törlés

Leírás

Ismerje meg a Beco családját! A Beco Állatfigurák esetében arra törekedtünk, hogy olyan termékek legyenek, amelyek óvják a környezetet, így az összes plüssfiguránk hozzájárulhat egy egészségesebb földbolygóhoz. Annak tiszteletére, hogy valaki elkezd dolgozni a Beco-nál megszemélyesítjük őt egy állatfigura formájában, melyet róla nevezünk el, így hivatalosan is a Beco családtagjává válik. Az emberek azt mondták, hogy mennyire szeretik a figurákat, mi pedig úgy döntöttünk, hogy életre keltjük a karaktereket.

Az ellenállhatatlan macska játékok funkcionális szál töltete újrahasznosított anyagokból készült, melyet macskamentával tettünk még vonzóbbá. Freddie a hal, Bertie a törpepapagáj vagy Millie az egér is alkalmas az órákon át tartó üldözéshez és dédelgetéshez egyaránt!

 

Figurák:

Millie az Egér

Bertie a Törpepapagáj

Freddy a Hal

További információk

Méretek N/A
figurák

Bertie a Törpepapagáj, Freddy a Hal, Millie az Egér

Beco Állatfigurák cicáknak termékről 1 értékelés

  1. Értékelés: 5 / 5

    salamonedit63

    A Beco termékek megváltoztatták az életünket! Nyugiban fekszik kényelmes fekhelyében, az egérkéhez való viszonya pedig több fázisban zajlik. Először korát (8 éves) meghazudtoló játékba kezdett, aztán őrizte és vele aludt, mostanság meg a lakás különböző pontjain található, attól függően, hogy a napközbeni játszásba hol fárad bele. Jó választás volt mindkét termék! A karácsonyi meglepetés a botra szerelt katica volt, ami “kézkímélő” társasjátékunk lett! Köszönjük!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.